Welkom bij "De Kracht van Stilte" van medium Han Terneldeli

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli han

Fijn dat je me gevonden hebt! In september pak ik de draad weer op en kun je een afspraak met me maken voor mediumschap of stervensbegeleiding.

Als medium breng ik je graag in contact met overleden mensen. Is er iemand die je erg mist? Zit je met rouw of zijn er losse eindjes en onuitgesproken zaken tussen jou en iemand die gestorven is? Als medium lees ik energie en maak ik contact met overleden dierbaren. Vaak zijn het ontmoetingen die ontroeren en die je een stapje verder brengen in het leven.

Daarnaast help ik je graag met stervensbegeleiding. Samen zorgen we voor een liefdevol afscheid. Wil je daar meer over weten? Kijk dan in het menu bij 'Afscheid nemen' of klik hier.

 

Over mediumschap, wat wil je graag weten?

Klik op de volgende onderwerpen: Over Han - Hoe werkt het? - Wat kost het? - Een privéconsult - Een huiskameravond - Wie komt er door? - Ik wil een afspraak maken - Zo'n boodschap, wat zegt dat? Of lees de hele pagina. Toch nog vragen? Bel me even of stuur een mailtje via de contactpagina.

De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn contactgegevens Klik hier voor mijn contactgegevens. De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn nieuwsbrief Klik hier voor mijn nieuwsbrief.

 

Over Han, serieus als het moet en een lach als het kan

han De Kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos

In de loop van de jaren deed ik de nodige levenservaring op. Als zelfstandig interimmanager reorganiseeerde ik bedrijven; dan ga je intensief met mensen om en ook nog eens in moeilijke tijden. Het zette me met mijn beide benen stevig op de grond. Privé kwam ik erachter wat het betekent als mensen je ontvallen. Mensen die belangrijk voor je zijn. En ik wéét hoe het voelt als de schoen wringt en je toch door moet gaan.

Toen ik vervolgens naar Assisië ging, kwam de stilte op mijn pad. Ik begon met mediteren en ontdekte dat ik contact kan maken met overleden mensen.

En als we het dan toch over de dood hebben: voor veel mensen is het een moeilijk onderwerp. Dat snap ik heel goed, maar de stervensbegeleiding én mijn gave hebben mijn kijk op de dood veranderd. Voor mij is het een traan én een lach. Als ik het anders zeg: als de zon ondergaat, kan de maan gaan schijnen. Dát wil ik je graag laten zien tijdens een reading. 

In Assisië ligt trouwens ook de link met Friederike Weiß die veel op onze blog schrijft. Wil je meer over ons weten, kijk dan even bij "Wie zijn wij".

De Kracht van Stilte, lees minder

 

Wat kost een reading of huiskameravond?

Je bent van harte welkom voor een persoonlijke reading bij mij thuis in Breda. Zo'n privéconsult kost 70 euro.

De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn contactgegevens Klik hier voor mijn contactgegevens.

Natuurlijk mag je me ook voor een huiskameravond bij jóu thuis boeken. In een gezelschap van zes tot tien personen maak ik dan meerdere, korte contacten achter elkaar met bekenden die overleden zijn. Door de manier waarop ik hen beschrijf, zal het snel duidelijk zijn om wie het gaat en die contacten eindigen vaak met een persoonlijke boodschap.

Het is laagdrempelig en omdat je in een groep zit, worden er geen vertrouwelijkheden doorgegeven. Je bepaalt zelf wie je uitnodigt; vrienden, familie of buren bijvoorbeeld. Zorg in ieder geval voor een prettige, ontspannen sfeer. Soms zijn de contacten emotioneel en bij andere wordt er juist gelachen. We kunnen afspreken dat ik contact maak met overledenen, maar ik kan ook jullie eigen energie lezen aan de hand van bloemen of sierraden. Het is maar net wat we afspreken. En - what's in a name - zo'n huiskameravond mag ook in de middag.

Het karakter van een huiskameravond is dus duidelijk anders dan van een privéconsult. Wil je een leuke bijeenkomst met veel contacten dan is zo'n huiskameravond erg mooi! Maar gaat het je eigenlijk maar om één persoon dan is een privéconsult op zijn plaats. Voor een huiskameravond reken ik 120 euro plus reiskosten (buiten Breda). Heb je vragen, bel me dan even.

De Kracht van Stilte, lees minder

 

Hoe werkt het?

Voor een consult ontvang ik je graag op afspraak en natuurlijk gaan we apart zitten zodat we niet gestoord worden. Ik stem me op je af, lees jouw energie en vraag om een contact voor jou. Dat kan familie zijn, of een kennis of vriend bijvoorbeeld. Als ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen.

Bij de bewijzen kun je denken aan karaktertrekken, gedeelde herinneringen of bijvoorbeeld de wijze waarop iemand is overleden. Zo’n onderbouwing maakt de reading concreet en bijna tastbaar. Het is een kenmerk van het Engels mediumschap waarin ik ben opgeleid.

Hoe minder ik van je weet, des te beter ik voor je kan werken. Zonder voorinformatie zijn de bewijzen sterker dan wanneer ik al geïnformeerd ben. Die objectiviteit vind ik erg belangrijk. Daarom vraag ik je om vooraf niets te vertellen en ook tijdens het consult niet inhoudelijk in te gaan op wat ik doorgeef; een “ja” of een “nee” is fijner.

Een consult duurt meestal drie kwartier en ik neem het graag voor je op en mail het dan naar je.

De Kracht van Stilte, lees minder

 

De Kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos

 

Wie komt er door?

Bedenk je dat als je naar een medium gaat, je vanuit gene zijde krijgt wat je nodig hebt en dat is niet niet persé wat jij op dat moment verwacht. Er kan iemand anders doorkomen dan jij denkt en misschien wijkt de boodschap ook wel af. Soms komt er maar één bekende door en soms zijn het meer. Ik ben een telefoonlijntje en moet afwachten wie er opneemt en wat er aan de andere kant gezegd wordt, maar natuurlijk doe ik wel mijn uiterste best voor je!

Sommigen vinden het gewoon leuk om in contact te komen met een overleden dierbare en anderen hebben misschien onverwerkt verdriet of praktische vragen over het leven. Wat de reden ook is, je bent van harte welkom.

De Kracht van Stilte, lees minder

 

Wil je graag een afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor een reading of een huiskameravond, kijk dan even op de contactpagina.

De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn contactgegevens recensies van Han Terneldeli op Facebook De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Facebook en De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Zo'n boodschap, wat zegt dat?

Vaak eindigt een reading met een persoonlijke boodschap, maar bedenk je dat mediumschap een gave is om te geven en geen wetenschap. Wat ik tijdens een consult vertel, is een mix van wat ik waarneem en wat ik interpreteer. Door die vertaling is het zelfs bij het beste medium nooit 100 procent (en bij mij dus ook niet).

Door zo'n reading weet je dat het leven doorgaat na de dood en een persoonlijke boodschap van je dierbaren voelt vaak als een grote steun. Daar mag je van genieten en tegelijkertijd is het goed om te beseffen dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Jij beslist dus wat je met zo'n bericht doet. Blijf met je beide benen op de grond staan en maak jezelf niet afhankelijk van het contact met gene zijde. Houd het bij maximaal twee keer per jaar.

De Kracht van Stilte, lees minder

 

Tot slot: medium of paragnost?

What's in a name? Ik noem mezelf medium omdat ik geschoold ben in het Engels mediumschap en ik krijg berichten door met voelen, horen en zien. Anderen zeggen dan dat je paragnost bent of dat je paranormaal of spiritueel begaafd bent. Volgens de Dikke van Dalen is een paragnost een helderziende, maar in de praktijk wordt dat begrip dus wat breder geïnterpreteerd.

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

De beelden op deze site zijn gemaakt door Christianne Terneldeli. Meer informatie over haar werk vind je op haar website De Blauwe Roos.nu