Appartement te huur

Dit is de website voor mijn mediumschap, maar ik gebruik hem nu even voor wat anders: Christianne en ik verhuren ons tweekamerappartement met garagebox aan de Papendonk 5 in Oosterhout. Dat is in de rustige, vriendelijke woonwijk Dommelbergen Noord; dicht bij het centrum dus. De woning is in 2020 opnieuw geschilderd, hij is gestoffeerd en voorzien van verlichting. Je kunt er zó in. We verhuren het op basis van een huurovereenkomst voor twee jaar.

Zoek jij een sfeervol appartement in een goede buurt in de tweede baroniestad? Kom dan kijken bij ons bijzondere stekje. De woning ligt op de eerste verdieping (tweede woonlaag) en heeft een riant balkon op het zuiden met uitzicht op een rijke tuin (gemeente). Door de geluidswallen woon je op de Papendonk in een onverwachte oase van rust. Met de fiets ben je via het naastgelegen tunneltje in mum van tijd in het stadscentrum en parkeren doe je gratis voor de deur of in je eigen garage natuurlijk.

 

vooraanzicht noordzijde

 

Lekker zuinig

Het gebouw is ruim opgezet en goed onderhouden. Samen met één buurman (of -vrouw natuurlijk) deel je de galerij en als je binnenkomt nodigt het zonlicht je uit om meteen naar de woonkamer met balkon te gaan. Het is een plek waar je kunt nestelen en waar je je na een drukke dag in alle rust terugtrekt. Wil je uit eten dan ben je zó in de binnenstad en als je wilt kokerellen dan kan dat in de open keuken. In 2017 is hij gemoderniseerd en ondermeer voorzien van een elektrische kookplaat. Het is één van de redenen waarom het appartement het energielabel B heeft. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee!

 

Rustig slapen

Aan de noordzijde bevindt zich de ruime slaapkamer waar je met gemak een tweepersoonsbed kwijt kunt en een grote kast als je dat zou willen. Op naar Ikea dus! Omdat de galerij maar twee appartementen bedient, heb je weinig geloop voor de deur en slaap je gewoon lekker met het raam open. Via de hal ga je naar de badkamer met douche, wastafel en een designradiator voor je handdoeken. Het toilet is apart; dat is wel zo fijn als je bezoek krijgt. Binnenin het appartement heb je een kleine berging voor je wasmachine en -droger en als je dat wilt, kun je de hele garage nog volzetten... 

 

Eigenlijk is alles recent

De keuken is in 2015 geplaatst en twee jaar later dus nog wat luxer gemaakt met ondermeer een langer werkblad en extra kastruimte. Toen is ook de videofoon vernieuwd en in 2018 zijn de kranen en het leidingwerk van de verwarming vervangen. De badkamer kreeg een designradiator. In 2020 is alles opnieuw geschilderd. Eigenlijk is alles dus recent en hoef je alleen nog maar je meubels mee te nemen om lekker te wonen. Wat wil je nog meer?

 

Tot slot

Ons appartement ligt in de kruidenbuurt van Dommelbergen. Dat is een rustige woonwijk met overwegend koophuizen en veel groen. Je kunt er te voet of op de fiets naar de stad met gezellige plekken om uit te gaan, zoals de Markt, de Heuvel en het theater De Bussel. Op de Keiweg, in de Kerkstraat of Arendshof vind je een heleboel speciaalzaken en bij winkelcentrum Arkendonk kun je ook terecht voor je dagelijkse boodschappen. Dat ligt in Dommelbergen zelf. Via de rondweg zit je met de auto zó op de A27 naar Breda of Utrecht. De wereld ligt aan je voeten!

De huurovereenkomst is voor twee jaar, de huurprijs bedraagt 950 euro per maand inclusief garage, servicekosten en water. Gas, stroom en internet zijn voor eigen rekening. We vragen twee maanden borg. Geen onderhuur en geen kamerverhuur. We vinden het fijn als je alleen of als stel gewoon zelf - financieel verantwoord - de huur kunt betalen. Als je interesse hebt, vul dan het onderstaande informatieformulier in.

 

Klik hier voor het informatieformulier om je interesse kenbaar te maken.

 

Deze pagina is te benaderen via https://bit.ly/2wOxNqf. Scroll naar beneden voor de foto's.

 

Je bent van harte welkom!

Han en Christianne Terneldeli.

 

achteraanzicht zuidzijde
 
vooraanzicht noordzijde
 
garages
 
ingang buitenzijde
 
centrale hal beneden
 
trappenhuis met lift
 
woonkamer
 
woonkamer met open keuken
 
keuken met extra lang werkblad en meer kastruimte
 
ruim balkon van 11,5 m2 aan de zuidzijde
 
zomers uirtzicht vanaf het balkon
 
slaapkamer
 
centrale hal
 
badkamer
 
hal en toilet
 
groen in de wijk
 
plattegrond en maatvoering woning
 
plattegrond en maatvoering garage
 
Lekker struinen in de natuur rondom het appartement
 
lekker struinen in de natuur rondom het appartement
 
voetgangers- en fietstunnel naar de stad
 
voor een veilig buurtgevoel
 
laadpalen voor de deur