Appartement te huur

Dit is de website voor mijn mediumschap, maar ik gebruik hem nu even voor wat anders: Christianne en ik verhuren ons hoekappartement aan de Graaf Hendrik III Laan 125a in Breda. De woning is in 2017 compleet gerenoveerd, opnieuw gestoffeerd en voorzien van een nieuwe combiketel. We bieden het aan op basis van een huurovereenkomst voor twee jaar.

Zoek jij een ruim en sfeervol vierkamer appartement en wil je graag wonen in de gewilde wijk Boeimeer? Kom dan kijken bij ons bijzondere stekje. De woning ligt op de eerste verdieping (tweede woonlaag) en heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant een balkon. Samen met de andere bewoners maak je gebruik van een fantastisch grote, afgesloten en zeer goed onderhouden gemeenschappelijke tuin. Parkeren doe je gratis voor de deur en er is een oplaadpunt voor elektrische auto's. Je fiets zet je in eigen berging.

 

vooraanzicht

 

Kamers en suite

Bij binnenkomst valt meteen op hoe ruim en licht het is. Dat komt met name doordat het een hoekappartement is met in de woonkamer - aan de zijkant - dubbele openslaande balkondeuren en in de hoofdslaapkamer - eveneens aan de zijkant - een extra draai/kiepraam. Omdat het een hoekwoning is, heb je geen belendende woon- en slaapkamer van de buren zoals dat bij appartementen gebruikelijk is; dat maakt het aanzienlijk rustiger.

Na binnenkomst vind je aan je linkerhand de eetkamer met - en suite - de woonkamer met een authentieke schouw. De beide kamers worden gescheiden door schuifdeuren met glas in lood ramen en in het hele appartement zijn de originele paneeldeuren bewaard gebleven. Dat maakt het gezellig en sfeervol. De “in between” gordijnen werken daar natuurlijk ook aan mee. Aan de voorkant heb je een mooi, gevarieerd uitzicht; je voelt je al snel “de poortwachter van de wijk” zonder dat anderen bij je binnenkijken.

 

Rustig slapen

Aan de achterzijde bevinden zich de hoofd- en bijslaapkamer en de keuken met het tweede balkon. De slaapkamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. De hoofdslaapkamer heeft naast de standaard inbouwkast een extra - op maat gemaakte - kledingkast en een tweede wastafel. Omdat de slaapkamers aan de achterzijde liggen en uitkijken op de binnentuin, kun je er ongestoord van je nachtrust genieten.

 

Eind 2017 geheel gerenoveerd

Al het houtwerk is strak, in hoogglans geschilderd, de muren zijn licht gesausd en in alle kamers én de  hal ligt een nieuwe laminaatvloer met extra brede planken waardoor je het gevoel van ruimte krijgt. Het appartement is rondom voorzien van kunststof ramen met dubbel glas. De eet- en woonkamer hebben in between gordijnen, beide slaapkamers hebben verduisteringsgordijnen en in de keuken zijn rolgordijnen opgehangen. De badkamer beschikt over een douchecabine met glazen wand en thermostaatkraan. Daarnaast is er een wastafel en een opbergkast. Natuurlijk zijn de keuken en het toilet ook keurig netjes. Ze zijn tijdens de renovatie voorzien van donkergrijze vloertegels.

 

Tot slot

Tijdens de renovatie hebben we een nieuwe combiketel laten monteren voor de centrale verwarming en het warm water. Beneden in de kelder is er een ruime, afsluitbare privéberging. Via het souterrain ga je naar de gemeenschappelijke binnentuin.

Ons appartement ligt in de gewilde wijk Boeimeer. Je kunt te voet of op de fiets naar het Ginneken en het Mastbos en ook het historische stadscentrum is onder handbereik. Via de zuidelijke rondweg zit je met de auto zó op de A27, de A58 en de A16. 

De huurovereenkomst is voor twee jaar, de huurprijs bedraagt 1.160 euro per maand inclusief servicekosten. Gas, water, stroom en internet zijn voor eigen rekening. We vragen twee maanden borg. Geen onderhuur en geen kamerverhuur. We vinden het fijn als je alleen of als stel gewoon zelf - financieel verantwoord - de huur kunt betalen. Als je interesse hebt, vul dan het onderstaande informatieformulier in. 

 

Klik hier voor het informatieformulier om je interesse kenbaar te maken.

 

Deze pagina is te benaderen via https://bit.ly/2xKBugL. Scroll naar beneden voor de foto's en een videotour.

 

Je bent van harte welkom!

Han en Christianne Terneldeli.

 

vooraanzicht
 
woonkamer
 
woonkamer met schouw en inbouwkast
 
woonkamer met schuifdeuren met glas in lood
 
extra brede vloerdelen
 
woonkamer gestoffeerd met in between gordijnen
 
uitzicht vanuit woonkamer
 
draai/kiepraam in woonkamer
 
eetkamer
 
draai/kiepraam in eetkamer
 
woon- en eetkamer
 
centrale hal
 
intercom in hal
 
hoofdslaapkamer
 
hoofdslaapkamer met extra wastafel en extra kledingkast
 
wastafel in hoofdslaapkamer
 
inbouwkast in hoofdslaapkamer
 
draai/kiepraam in hoofdslaapkamer
 
bijslaapkamer
 
bijslaapkamer
 
inbouwkast in bijslaapkamer
 
keuken
 
inbouwkast in keuken
 
aflegplank in keuken
 
vierpitsgasfornuis met elektrische ontsteking
 
keuken met kombiketel (Viessmann 2017)
 
keuken met combiketel (Viessmann 2017)
 
klokthermostaat (in woonkamer)
 
badkamer met sierradiator
 
douchecabine
 
separaat toilet
 
afgesloten binnentuin aan achterzijde
 
afgesloten binnentuin aan achterzijde
 
plattegrond en maatvoering
 
je elektrische auto opladen kan voor de deur
 
video vóór de renovatie van Mariska Franken Vastgoed