Welkom bij "De kracht van stilte" van medium Han Terneldeli

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli han

Fijn dat je me gevonden hebt! Vaak komt het contact via via tot stand. Zo kan het zijn dat Myrthe Bruinzeel van Spirit and Soul.nl je naar mij verwees of dat je door Rosita Belkadi van Vivazz.nl bij me terechtkomt (maar het kan ook anders natuurlijk).

Hoe dan ook, ik help je graag met je levensvragen. Misschien is er iemand overleden en mis je hem of haar? Wellicht zit je met rouw of zijn er losse eindjes en onuitgesproken zaken tussen jou en iemand die gestorven is? Als medium lees ik energie en maak ik contact met overleden dierbaren. Ik vind het fijn als ik er voor je mag zijn!

Dienstbaar zijn, vind ik belangrijk. Dat ben ik ook met "Teksten van Han" (over het schrijven van teksten). De bindende factor is het overbrengen of vertalen van boodschappen.

 

Over mij

han De kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos

In 2006 - toen ik naar Assisië ging - kwam de stilte op mijn pad. In die stad ligt ook de link met Friederike Weiß die je elders op deze site tegenkomt.

Zíj schrijft met name op onze blog terwijl míjn spiritualiteit zich ontwikkelde van de stilte, via meditaties en retraites tot het mediumschap waarmee ik naar buiten treed. Wil je meer over me weten, kijk dan even bij "Wie zijn wij".

 

Wat kost een reading of huiskameravond?

Je bent van harte welkom voor een persoonlijke reading. Dat kan bij mij thuis in Breda of op afspraak in de praktijk van Rosita in Maarssen.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar de contactpagina te gaan Klik hier voor de adressen.

Natuurlijk mag je me ook voor een huiskameravond bij jóu thuis boeken. Daarvoor kun je dan familieleden, vrienden of bekenden uitnodigen (meestal zijn er zo'n zes tot tien personen).

Voor een reading in Breda reken ik vijftig euro en voor een reading in Maarssen zestig euro. Dat is wat duurder omdat ik dan meer kosten heb. Voor een huiskameravond vraag ik tien euro per persoon. De betaling ontvang ik graag contant, pinnen kan helaas niet.

 

Hoe werk ik?

Voor een reading ontvang ik je graag op afspraak en natuurlijk gaan we apart zitten zodat we niet gestoord worden. Ik stem me op je af, lees jouw energie en vraag om een contact voor jou. Dat kan familie zijn, of een kennis of vriend. Als ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen.

Bij de bewijzen kun je denken aan karaktertrekken, gedeelde herinneringen of bijvoorbeeld de wijze waarop iemand is overleden. Zo’n onderbouwing maakt het consult concreet en bijna tastbaar. Het is een kenmerk van het Engels mediumschap waarin ik ben opgeleid.

Hoe minder ik van je weet, des te fijner het werkt. Zonder voorinformatie zijn de bewijzen sterker dan wanneer ik al geïnformeerd ben. Die objectiviteit vind ik erg belangrijk. Daarom vraag ik je om vooraf niets te vertellen en ook tijdens het consult niet inhoudelijk in te gaan op wat ik doorgeef; een “ja” of een “nee” is fijner.

De Kracht van Stilte, keramiek van de Blauwe Roos han

Een consult duurt meestal drie kwartier en natuurlijk mag je na afloop van alles aanvullen, vertellen en vragen stellen. Dat is voor mij ook leerzaam! Ik neem het consult graag op en als je dat wilt, mail ik het naar je door.

 

Wie komt er door?

Bedenk je dat als je naar een medium gaat, je vanuit gene zijde krijgt wat je nodig hebt en niet persé wat jij wilt. Er kan iemand anders doorkomen dan jij verwacht en ook de boodschap kan afwijken. Ik ben niet meer dan een telefoonlijntje en moet afwachten wie er opneemt en wat er aan de andere kant gezegd wordt, maar natuurlijk doe ik wel mijn uiterste best voor je!

Sommigen vinden het gewoon leuk om in contact te komen met een overleden dierbare en anderen hebben misschien onverwerkt verdriet. Wat de reden ook is, je bent van harte welkom.

 

Wil je graag een afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor een reading of een huiskameravond, kijk dan even op de contactpagina.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Facebook en De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Tot slot: medium of paragnost?

What's in a name? Ik noem mezelf medium omdat ik geschoold ben in het Engelse mediumschap en ik krijg berichten door met voelen, horen en zien. Anderen zeggen dan dat je paragnost bent of dat je paranormaal of spiritueel begaafd bent. Volgens de Dikke van Dalen is een paragnost een helderziende, maar in de praktijk wordt dat begrip dus wat breder geïnterpreteerd.

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

 

De beelden zijn gemaakt door Christianne Terneldeli. Meer informatie vind je op haar website De Blauwe Roos (klik hier).