Welkom bij "De Kracht van Stilte" van medium Han Terneldeli

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli han

Fijn dat je me gevonden hebt! Vaak komt het contact via via tot stand. Zo kan het zijn dat Myrthe Bruinzeel van Spirit and Soul.nl je naar mij verwees of dat je door mijn collega's Rosita en Saskia bij me terechtkomt (maar het kan ook anders natuurlijk).

Hoe dan ook, ik help je graag met je levensvragen. Misschien is er iemand overleden en mis je hem of haar? Wellicht zit je met rouw of zijn er losse eindjes en onuitgesproken zaken tussen jou en iemand die gestorven is? Als medium lees ik energie en maak ik contact met overleden dierbaren.

En ook als je gewoon benieuwd bent en het graag eens mee wilt maken, ben je van harte welkom. Ik vind het fijn als ik er voor je mag zijn!

 

Wat wil je graag weten?

Klik op de volgende onderwerpen: Over Han - Hoe werkt het? - Wat kost het? - Een privéconsult - Een huiskameravond - Wie komt er door? - Ik wil een afspraak maken - Zo'n boodschap, wat zegt dat? Of lees de hele pagina. Toch nog vragen? Bel me even of stuur een mailtje via de contactpagina. Als je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen kun je dat hieronder opgeven.

De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn contactgegevens Klik hier voor mijn contactgegevens. De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn nieuwsbrief Klik hier voor mijn nieuwsbrief.

 

Over Han, serieus als het moet en een lach als het kan

han De kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos
   

In de loop van de jaren deed  ik de nodige levenservaring op. Als zelfstandig interimmanager reorganiseerde ik bedrijven; dan ga je intensief met mensen om en ook nog eens in moeilijke tijden. Het zette me met mijn beide benen stevig op de grond. Privé kwam ik erachter wat het betekent als mensen je ontvallen. Mensen die belangrijk voor je zijn. En ik wéét hoe het voelt als de schoen wringt en je toch door moet gaan.

De Kracht van Stilte, lees meer

 

Wat kost een reading of huiskameravond?

Een reading bij mij thuis in Breda of op Landgoed Dijnselburg in Zeist kost 70 euro. Voor een huiskameravond bij jouw thuis vraag ik 120 euro plus reiskosten (buiten Breda). De betaling ontvang ik graag contant, pinnen kan helaas niet.

Door alle ontwikkelingen rondom Corona, houd ik in de eerste helft van 2020 geen huiskameravonden meer. In de tweede helft pak ik de draad graag weer op.

De Kracht van Stilte, lees meer

 

Hoe werkt het?

Voor een consult ontvang ik je graag op afspraak. Ik stem me op je af, lees jouw energie en vraag om een contact voor jou. Zodra ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen.

De Kracht van Stilte, lees meer

De Kracht van Stilte, keramiek van de Blauwe Roos

 

Wie komt er door?

Je komt natuurlijk met een reden. Een probleem waar je mee zit of een dierbare die je graag nog eens wilt spreken. Vaak lukt dat, maar niet altijd. Gene Zijde beslist wie er doorkomt en dat is altijd degene die het beste kan vertellen wat nodig is.

De Kracht van Stilte, lees meer

 

Wil je graag een afspraak maken?

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken voor een reading of een huiskameravond, kijk dan even op de contactpagina.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Facebook en De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Zo'n boodschap, wat zegt dat?

Vaak eindigt een reading met een persoonlijke boodschap. Zie dat als een handreiking en daar mag je van genieten! Maar bedenk je ook dat jij jouw eigen leven leeft en dat jij beslist wat je met die boodschap doet.

De Kracht van Stilte, lees meer

 

Tot slot: medium of paragnost?

What's in a name? Ik noem mezelf medium omdat ik geschoold ben in het Engels mediumschap en ik krijg berichten door met voelen, horen en zien. Anderen zeggen dan dat je paragnost bent of dat je paranormaal of spiritueel begaafd bent. Volgens de Dikke van Dalen is een paragnost een helderziende, maar in de praktijk wordt dat begrip dus wat breder geïnterpreteerd.

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

De beelden op deze site zijn gemaakt door Christianne Terneldeli. meer informatie over haar werk vind je op haar website De Blauwe Roos.nu