Contact

Wil je een afspraak maken?

Ik werk in Breda en in Zeist (in het midden van het land). Als je een afspraak wilt maken voor een reading in Breda of voor een huiskameravond dan kun je me mailen via het onderstaande formulier. Maar je mag me natuurlijk ook gewoon bellen of een SMS of Whatsapp-berichtje sturen:

Telefoon Han:      0655  699  630

 

Als je een afspraak wilt maken voor een reading in Zeist dan vraag ik je om contact op te nemen met Vivazz van Rosita Belkadi. Zij regelen de planning voor die locatie:

Telefoon Vivazz:  0619  516  714

 

Als je een afspraak wilt afzeggen, kan dat 24 uur vooraf kosteloos. Daarna bereken ik het consult aan je door. Ik reken op je begrip daarvoor!

 

Blijf nuchter, jij beslist

Mediumschap is een gave om te geven en geen wetenschap. Wat ik tijdens een consult vertel, is een mix van wat ik waarneem en wat ik interpreteer. Door die vertaling is het zelfs bij het beste medium nooit 100% (en bij mij dus ook niet). Door zo'n reading weet je dat het leven doorgaat na de dood en een persoonlijke boodschap van je dierbaren voelt vaak als een grote steun. Daar mag je van genieten en tegelijkertijd is het goed om te beseffen dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Jij beslist dus wat je met zo'n bericht doet. Blijf met je beide benen op de grond staan en maak jezelf niet afhankelijk van een medium. Houd het bij maximaal twee keer per jaar.

 

Mijn adres in Breda

De praktijkruimte in Zeist.

Ik woon aan de Zoutmanweg 31, 4819 AS in Breda. Dat is op de hoek van de Zoutmanweg en de Karel Doormanlaan in de wijk Boeimeer in Breda. In de Karel Doormanlaan is er volop parkeergelegenheid.

Als je met navigatie rijdt, kun je het beste Karel Doormanlaan 40 ingeven. Je komt dan meteen op het parkeerterrein uit. Daar zie je ons hoekhuis met drie rode garagedeuren.

Bij de Kamer van Koophandel ben ik ingeschreven onder nummer 64937992.

 

Het adres van Landgoed Dijnselburg in Zeist

Landgoed Dijnselburg is bekend van het Aartsbisdom dat er vroeger gevestigd was. Het adres is Amersfoortseweg 10 te 3705 GJ Zeist. Als je de auto geparkeerd hebt, kun je het beste een SMS of appje sturen naar mijn eigen nummer 0655 699 630. Dan haal ik je op bij de voordeur.

Slimste route: op de A28 neem je afslag 3 Den Dolder (ook al zegt je navigatie dat je een andere afslag moet nemen). Bovenaan de afslag ga je rechtsaf naar Den Dolder. Voorbij de Autoboulevard - ter hoogte van Mc Donalds - ga je linksaf naar Zeist-Noord en Bosch & Duin. Je rijdt dan op de Amersfoortseweg. Bij hectometerpaal 80,3 ga je linksaf de inrit in. Je moet bij het langgerekte gebouw zijn, achter de villa aan de linkerzijde (bij de rode pijl op de foto hierboven).

 

Contactformulier


 

Nieuwsbrief

"De kracht van stilte" is een site over verbinding. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Uiteraard kun je je op ieder gewenst moment ook weer uitschrijven.

De kracht van stilte, klik hier voor de nieuwsbrief