Contact

Nog even geen privéconsulten of huiskameravonden

Door alle ontwikkelingen rondom Corona, geef ik tijdelijk geen consulten en houd ik in de eerste helft van 2020 geen huiskameravonden meer.

 

Wil je een afspraak maken voor een mediumconsult?

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik in mijn praktijk in Breda (in het zuiden van het land). Als je een privéconsult wilt inplannen voor Breda, kun je dat rechtstreeks in de onderstaande agenda van Breda doen. Een consult kost 70 euro, de betaling is contant.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar mijn agenda voor Breda te gaan Ja, ik wil een afspraak in Breda.

Op donderdag werk ik in mijn praktijk in Zeist (in het midden van het land). Als je een privéconsult wilt inplannen voor Zeist, kun je dat rechtstreeks in de onderstaande agenda van Zeist doen. Een consult kost 70 euro en ook hier is de betaling contant.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar mijn agenda voor Zeist te gaan Ja, ik wil een afspraak in Zeist.

 

Afspraak huiskameravond

Als je een huiskameravond bij jou thuis wilt inplannen, kun je me het beste even bellen op mijn mobiele nummer 0655 699 630. Als je je wilt opgeven voor een van de huiskameravonden bij mij thuis kun je het contactformulier hieronder invullen.

 

Afspraak annuleren

Als je een afspraak wilt afzeggen, bel me dan even op mijn mobiele nummer 0655 699 630. Tot 48 uur vóór de afspraak is dat gratis. Daarna bereken ik de kosten aan je door. Ik reken op je begrip daarvoor!

 

Mijn adres in Breda

De Kracht van Stilte, de praktijkruimte in Zeist
De praktijkruimte in Zeist.

Ik woon aan de Grote Spie 259, 4819 CT in Breda. Dat is in de wijk Boeimeer in Breda. Bij de Kamer van Koophandel ben ik ingeschreven onder nummer 64937992.

Het adres van Landgoed Dijnselburg in Zeist

Landgoed Dijnselburg is bekend van het Aartsbisdom dat er vroeger gevestigd was. Het adres is Amersfoortseweg 10 te 3705 GJ Zeist. Als je de auto geparkeerd hebt, kun je het beste een SMS of appje sturen naar mijn eigen nummer 0655 699 630. Dan haal ik je op bij de voordeur.

Slimste route: op de A28 neem je afslag 3 Den Dolder (ook al zegt je navigatie dat je een andere afslag moet nemen). Bovenaan de afslag ga je rechtsaf naar Den Dolder. Voorbij de Autoboulevard - ter hoogte van Mc Donalds - ga je linksaf naar Zeist-Noord en Bosch & Duin. Je rijdt dan op de Amersfoortseweg. Bij hectometerpaal 80,3 ga je linksaf de inrit in. Je moet bij het langgerekte gebouw zijn, achter de villa aan de linkerzijde (bij de rode pijl op de foto hierboven).

 

Wil je een afspraak maken voor stervensbegeleiding?

Vul dan het contactformulier in of bel me even op mijn mobiele nummer 0655 699 630.

 

Contactformulier (ook voor het aanmelden voor de huiskameravonden bij mij thuis)


 

Vragen?

Een site is ook maar een site. Misschien heb je na het lezen toch nog vragen. Stuur dan een berichtje via het contactformulier hierboven of bel me even op mijn mobiele nummer 0655 699 630. Je bent van harte welkom!

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli

 

 

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten, kun je je natuurlijk aanmelden voor mijn nieuwsbrief en ook op Facebook post ik regelmatig over De Kracht van Stilte. 

De Kracht van Stilte, klik hier voor mijn nieuwsbrief Klik hier voor mijn nieuwsbrief. De Kracht van Stilte, klik hier om op Facebook te connecten Klik hier om op Facebook te connecten.