Welkom bij "De kracht van stilte" van medium Han Terneldeli

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli han

Het is een site over mijn spiritualiteit en over mediumschap. Ben je dus op zoek naar een medium dan ben je bij mij aan het goede adres! Het is één van de dingen die mijn aandacht heeft.

Op Teksten van Han (klik hier) en Het Laatste gesprek (klik hier) vind je mijn andere bezigheden. De bindende factor is het overbrengen of vertalen van boodschappen. Je kunt dus zeggen dat ik vertaler ben, maar dan in de letterlijke zin van het woord. Op Linkedin (klik hier) zie je wat ik daarvoor deed.

 

In de stilte kun je horen

han De kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos

In 2006 - toen ik naar Assisië ging - kwam de stilte op mijn pad. In die stad ligt ook de link met Friederike Weiß die je elders op deze site tegenkomt. Zij schrijft met name op onze blog terwijl míjn spiritualiteit zich ontwikkelde van de stilte, via meditaties en retraites tot het mediumschap waarmee ik naar buiten treed.

 

Consulten en huiskameravonden

In onze alledaagse werkelijkheid geven de media aan de lopende band informatie door. In mijn werk als tekstschrijver en journalist doe ik daar volop aan mee. Maar er is meer tussen hemel en aarde. In dát veld zijn het niet de media, maar juist de mediums die informatie doorgeven.  Als je dat mee wilt maken, ben je van harte welkom voor een reading en natuurlijk kun je ook een huiskameravond boeken. Daarvoor kun je dan familieleden, vrienden of bekenden uitnodigen (meestal zijn er zo'n zes tot tien personen).

Voor een reading reken ik vijftig euro en voor een huiskameravond tien euro per persoon (betaling graag contant).

 

Werkwijze

Voor een reading ontvang ik je graag op afspraak bij mij thuis en natuurlijk gaan we apart zitten zodat we niet gestoord worden. Ik stem me op je af en vraag om een contact voor jou. Dat kan familie zijn, of een kennis of vriend. Als ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen.

Bij de bewijzen kun je denken aan karaktertrekken, gedeelde herinneringen of bijvoorbeeld de wijze waarop iemand is overleden. Zo’n onderbouwing maakt het consult concreet en bijna tastbaar. Het is een kenmerk van het Engels mediumschap waarin ik ben opgeleid.

Hoe minder ik van je weet, des te fijner het werkt. Zonder voorinformatie zijn de bewijzen sterker dan wanneer ik al geïnformeerd ben. Die objectiviteit vind ik erg belangrijk. Daarom vraag ik je om vooraf niets te vertellen en ook tijdens het consult niet inhoudelijk in te gaan op wat ik doorgeef; een “ja” of een “nee” is fijner.

De Kracht van Stilte, keramiek van de Blauwe Roos han

Een consult duurt meestal drie kwartier en natuurlijk mag je na afloop van alles aanvullen, vertellen en vragen stellen. Dat is voor mij ook leerzaam! Ik neem het consult graag op en als je dat wilt, mail ik het naar je door.

 

Aan de lijn

Bedenk je dat als je naar een medium gaat, je vanuit gene zijde krijgt wat je nodig hebt en niet persé wat jij wilt. Er kan iemand anders doorkomen dan jij verwacht en ook de boodschap kan afwijken. Ik ben niet meer dan een telefoonlijntje en moet afwachten wie er opneemt en wat er aan de andere kant gezegd wordt, maar natuurlijk doe ik wel mijn uiterste best voor je!

Sommigen vinden het gewoon leuk om in contact te komen met een overleden dierbare en anderen hebben misschien onverwerkt verdriet. Wat de reden ook is, je bent van harte welkom.

 

Reading of huiskameravond aanvragen

Ben je geïnteresseerd en wil je een reading krijgen, mail me even via de contactpagina en zet er dan je telefoonnummer bij zodat ik je kan bellen voor een afspraak; dat is handig. Ook een huiskameravond kan je via de contactpagina aanvragen.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Facebook en De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Google

Wil je recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

 

De beelden zijn gemaakt door Christianne Terneldeli. Meer informatie vind je op haar website De Blauwe Roos (klik hier).