Welkom bij "De kracht van stilte" van medium Han Terneldeli

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli han

Zit jij met levensvragen of is er iemand overleden en mis je hem of haar? Heb je hulp nodig bij je rouwverwerking of zijn er losse eindjes en onuitgesproken zaken tussen jou en iemand die gestorven is? Misschien kan ik je helpen. Als medium lees ik energie en maak ik contact met overleden dierbaren. Ik vind het fijn als ik er voor je mag zijn!

Dat dienen vind ik belangrijk. Dat doe ik ook met "Het Laatste Gesprek" (mijn site over stervensbegeleiding, klik hier) en met "Teksten van Han" (over het schrijven van teksten, klik hier). De bindende factor is het overbrengen of vertalen van boodschappen.

 

In de stilte kun je horen

han De kracht van Stilte, keramiek van De Blauwe Roos

In 2006 - toen ik naar Assisië ging - kwam de stilte op mijn pad. In die stad ligt ook de link met Friederike Weiß die je elders op deze site tegenkomt. Zij schrijft met name op onze blog terwijl míjn spiritualiteit zich ontwikkelde van de stilte, via meditaties en retraites tot het mediumschap waarmee ik naar buiten treed.

 

Consulten en huiskameravonden

In onze alledaagse werkelijkheid geven de media aan de lopende band informatie door. In mijn werk als tekstschrijver en journalist doe ik daar volop aan mee. Maar er is meer tussen hemel en aarde. In dát veld zijn het niet de media, maar juist de mediums die informatie doorgeven.  Als je dat mee wilt maken, ben je van harte welkom voor een reading en natuurlijk kun je ook een huiskameravond boeken. Daarvoor kun je dan familieleden, vrienden of bekenden uitnodigen (meestal zijn er zo'n zes tot tien personen).

Voor een reading reken ik vijftig euro en voor een huiskameravond tien euro per persoon (betaling graag contant).

 

Werkwijze

Voor een reading ontvang ik je graag op afspraak bij mij thuis en natuurlijk gaan we apart zitten zodat we niet gestoord worden. Ik stem me op je af, lees jouw energie en vraag om een contact voor jou. Dat kan familie zijn, of een kennis of vriend. Als ik iemand bij me heb, kom ik met bewijzen die jou duidelijk maken wie het is en ik zal proberen om dat contact uit te diepen en om met een persoonlijke boodschap voor jou te komen.

Bij de bewijzen kun je denken aan karaktertrekken, gedeelde herinneringen of bijvoorbeeld de wijze waarop iemand is overleden. Zo’n onderbouwing maakt het consult concreet en bijna tastbaar. Het is een kenmerk van het Engels mediumschap waarin ik ben opgeleid.

Hoe minder ik van je weet, des te fijner het werkt. Zonder voorinformatie zijn de bewijzen sterker dan wanneer ik al geïnformeerd ben. Die objectiviteit vind ik erg belangrijk. Daarom vraag ik je om vooraf niets te vertellen en ook tijdens het consult niet inhoudelijk in te gaan op wat ik doorgeef; een “ja” of een “nee” is fijner.

De Kracht van Stilte, keramiek van de Blauwe Roos han

Een consult duurt meestal drie kwartier en natuurlijk mag je na afloop van alles aanvullen, vertellen en vragen stellen. Dat is voor mij ook leerzaam! Ik neem het consult graag op en als je dat wilt, mail ik het naar je door.

 

Aan de lijn

Bedenk je dat als je naar een medium gaat, je vanuit gene zijde krijgt wat je nodig hebt en niet persé wat jij wilt. Er kan iemand anders doorkomen dan jij verwacht en ook de boodschap kan afwijken. Ik ben niet meer dan een telefoonlijntje en moet afwachten wie er opneemt en wat er aan de andere kant gezegd wordt, maar natuurlijk doe ik wel mijn uiterste best voor je!

Sommigen vinden het gewoon leuk om in contact te komen met een overleden dierbare en anderen hebben misschien onverwerkt verdriet. Wat de reden ook is, je bent van harte welkom.

 

Reading of huiskameravond aanvragen

Ben je geïnteresseerd en wil je een reading krijgen, mail me even via de contactpagina en zet er dan je telefoonnummer bij zodat ik je kan bellen voor een afspraak; dat is handig. Ook een huiskameravond kan je via de contactpagina aanvragen.

De Kracht van Stilte, klik hier om naar de contactpagina te gaan recensies van Han Terneldeli op Facebook De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Facebook en De Kracht van Stilte, klik hier voor recensies op Google

Wil je eerst recensies van anderen lezen of ben je mij geweest en wil je zelf juist een beoordeling schrijven, klik dan op de bovenstaande afbeeldingen van Facebook en Google.

 

Tot slot: medium of paragnost?

What's in a name? Ik noem mezelf medium omdat ik geschoold ben in het Engelse mediumschap en ik krijg berichten door met voelen, horen en zien. Anderen zeggen dan dat je paragnost bent of dat je paranormaal of spiritueel begaafd bent. Volgens de Dikke van Dalen is een paragnost een helderziende, maar in de praktijk wordt dat begrip dus wat breder geïnterpreteerd.

 

De Kracht van Stilte, Han Terneldeli - vertaler van boodschappen

 

 

De beelden zijn gemaakt door Christianne Terneldeli. Meer informatie vind je op haar website De Blauwe Roos (klik hier).