Contact

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur me een berichtje via het onderstaande formulier; ik neem dan contact met je op. Je mag me natuurlijk ook bellen, mijn nummer is 0655-699630.

Als je een reading of huiskameravond wilt aanvragen, vermeld dan je mobiele nummer zodat ik je kan bellen. Ik plan namelijk alleen telefonisch afspraken in en niet per mail of via Whatsapp. In de praktijk leidt dat vaak dubbele afspraken die dan ook weer per mail of Whatsapp verzet moeten worden; een belletje is dus wel zo efficiënt.

De afspraken maak ik graag door de week en overdag. Dat mag ook 's-middags om 16:00 uur zijn zodat je geen hele werkdag hoeft te verzaken.

 

Het adres

De kracht van stilte, onze meditatieruimte thuis in Breda.
Onze meditatieruimte thuis in Breda.

Ik woon aan de Zoutmanweg 31, 4819 AS in Breda. Dat is op de hoek van de Zoutmanweg en de Karel Doormanlaan in de wijk Boeimeer in Breda. In de Karel Doormanlaan is er volop parkeergelegenheid.

Als je met navigatie rijdt, kun je het beste Karel Doormanlaan 40 ingeven. Je komt dan meteen op het parkeerterrein uit. Daar zie je ons hoekhuis met drie rode garagedeuren.

 

 

 


 

Nieuwsbrief

"De kracht van stilte" is een site over verbinding. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Uiteraard kun je je op ieder gewenst moment ook weer uitschrijven.

De kracht van stilte, klik hier voor de nieuwsbrief